SKO

                            CHI Footwear!                                                  CHI er kjent verden rundt som et innovativt merke i skjønnhets-industrien.  Nå lanserer vi CHI Footwear, med bransjens nyeste teknologi - grafen og keramikk!                                                       

Vi oppdaget at grafèn og keramikk kunne tilføre unike egenskaper, som skaper komfort og energi dagen lang! 

Grafen er en sekskantet struktur laget av karbonatomer. (bikube form).  Den enkleste måten å beskrive grafen på er et enkelt tynt lag grafitt (brukt i blyantledet).  De har de samme atomene, men ordnet på en annen måte. Grafen er et todimensjonalt materiale som gjør det 3000X sterkere enn stål og hardere enn en diamant.  Grafen Den leder strøm bedre enn kobber. Det er et gjennomsiktig materiale som kan ta hvilken som helst  form du vil. 

Keramikk er antibakterielt og bidrar til å drepe  skadelige bakterier med soppdrepende egenskaper, vanntett, anti-slip og reduserer muskel tretthet.  Vi har innlemmet vår keramiske teknologi i alle våre innersåler.  Vi bruker vår unike keramiske teknologi, inspirert  av CHI og NASA.  Alle innersåler i CHI fottøy blir håndsprayet med en spesiell sammensetting av keramikk.  

Du spør deg sikkert selv hvorfor du ikke har hørt om dette før nå.  Både grafen og keramikk er annerledes og gir deg garantert unike fordeler som vil hjelpe deg å holde deg gående dagen lang!